Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί και ο γάμος σας ξεκινάει από το Kosmima24




Είναι κλισέ, αλλά είναι γεγονός , όλες μας έχουμε φανταστεί κάποια στιγμή πως θα θέλαμε να είναι ο γάμος μας. Κι αν έχουμε ξεφυλλίσει περιοδικά γάμου, κι αν έχουμε δει επιδείξεις μόδας με νυφικά. Και να που το πλήρωμα του χρόνου φτάνει, όλα έρχονται αβίαστα και αποφασίζεις με τον άνθρωπό σου να πορευτείτε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί. Απαραίτητη προϋπόθεση, η πρόταση γάμου! Το υποψιάζεσαι, το περιμένεις αλλά δεν ξέρεις το που και το πώς θα γίνει. Γραπτό μήνυμα: Σε περιμένω στις 9 να δειπνήσουμε μαζί, έχω να σου πω… Συμβούλιο ώρες πριν με τις φίλες, τι να βάλω, τι θέλει να μου πει, τι να κάνω… Η ώρα φτάνει, αυτός σε περιμένει στο εστιατόριο, γιατί έχεις αργήσει και λιγάκι … γυναίκα γαρ… Γονατίζει, σου πιάνει το χέρι, βγάζει ένα κουτάκι που γράφει www.Kosmima24.gr , παίρνει το μονόπετρο, το περνάει στο δάχτυλό σου και λέει: Είσαι η γυναίκα της ζωής μου… Με παντρεύεσαι;; Αν δεν λιποθυμήσεις εκείνη την ώρα, λες το θρυλικό  «I do» !!!!!!
-      Μα πώς, που, πότε αγόρασες αυτό το δαχτυλίδι χωρίς να το καταλάβω;
- Από το διαδίκτυο… Βρήκα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κοσμημάτων το www.Kosmima24.gr , με τεράστια γκάμα κοσμημάτων (δαχτυλιδιών) με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο που με βοήθησαν στο να επιλέξω το κατάλληλο και μου εξήγησαν πολλά για τις ποιότητες και τα χρώματα των διαμαντιών, που δεν ήξερα.
Έμεινα τόσο ενθουσιασμένη με το δαχτυλίδι που αποφασίσαμε να πάρουμε και τις βέρες μας από εκεί!!! Διαλέξαμε ένα μοντέρνο σχέδιο που ταιριάζει πολύ με το μονόπετρο!! Και η τιμή τους, ασυναγώνιστη!!!!
Πλούσια γκάμα κοσμημάτων, άριστη ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές!! Το www.Kosmima24.gr αποτελεί πλέον την μοναδική μου επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου