Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Το kosmima24.gr στην Expowedding 2015 στο Βελλίδειο

Οι βέρες, τα στέφανα, ένα μονόπετρο δαχτυλίδι και άλλα χρυσά περίτεχνα κοσμήματα δε θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά από τη μεγαλύτερη έκθεση Γάμου – Βάπτισης στη Θεσσαλονίκη, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Αντίστοιχα λοιπόν το team του kosmima24.gr δε θα μπορούσε να είναι απών από τη φετινή διοργάνωση στις 10,11 & 12 Ιανουαρίου.

Έπειτα από προετοιμασία πολλών ωρών...








Καταφέραμε να διαμορφώσουμε ένα πολύ όμορφο περίπτερο στο οποίο μπορούσαν οι επισκέπτες να δουν ένα δείγμα από την μεγάλη γκάμα σε σχέδια σε βέρες γάμου, μονόπετρα, σταυρούς, χειροποίητα στέφανα γάμου και άλλα χρυσά κοσμήματα που διαθέτει το κατάστημά μας.


Με άριστη διάθεσή υποδεχτήκαμε τους επισκέπτες της έκθεσης σε μία προσπάθεια να κοινοποιήσουμε ένα μέρος των χρυσών κοσμημάτων μας και της εξαιρετικής τους ποιότητας.




Και φυσικά λόγω της φύσης της έκθεσης αποφασίσαμε ότι το καλύτερο δώρο δε θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα μονόπετρο ή ένα ζευγάρι βέρες γάμου. Εμείς λοιπόν κληρώσαμε και τα δύο.

Την πρώτη μέρα της έκθεσης κληρώσαμε ασημένιες βέρες γάμου για ένα τυχερό ζευγάρι. Μέσα από μία ποικιλία 20 σχεδίων το ζευγάρι θα μπορούσε να διαλέξει τις βέρες της προτίμησής του. Ενώ λίγο πριν τη λήξη της έκθεσης και ώρα 18.00 το απόγευμα κληρώσαμε ένα από τα ωραιότερα σχέδια μας σε μονόπετρο δαχτυλίδι με διαμάντι 18 καρατίων.






Ένα μονόπετρο σε σχήμα φλόγας με διαμάντι κοπής μπριγιάν βάρους 0,18ct εξαιρετικής καθαρότητας που λάτρεψαν όλοι.


Φτάνοντας, λοιπόν στο τέλος της διοργάνωσης στις 12 Ιανουαρίου θα θέλαμε να ευχαριστήσοουμε όλους εσάς για την προσέλευση στο περίπτερό μας και σας χαιρετάμε με την υπόσχεση του χρόνου να σας περιμένουμε με ακόμη πιο πρωτότυτα δώρα και πανέμορφα χρυσά κοσμήματα για τον γάμο σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου