Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Χειροποίητο βραχιόλι: Το κόσμημα με τη βασιλική καταγωγή!

Χειροποίητο βραχιόλι: Το κόσμημα με τη βασιλική καταγωγή!

Το βραχιόλι αποτελεί ένα κόσμημα με ιδιαίτερη αρχοντιά. Είναι συνδυασμένο με τη βασιλική καταγωγή και η θέση του στο σώμα, είτε πιο κλασικά στον καρπό, είτε στο μπράτσο, προσδίδει ένα ύφος ανωτερότητας και διάθεσης να ξεχωρίσει στη γυναίκα που το φοράει. Καθόλου άδικα το χειροποίητο βραχιόλι συνδέεται σχεδόν με κάθε γυναικεία στιλιστική επιλογή και σε κάθε ευκαιρία δικαιολογεί την υψηλή του αισθητική και το κύρος που συμβολίζει. 
Η φήμη του χειροποίητου χρυσού βραχιολιού απογειώθηκε σε μεγάλο βαθμό από τις γυναίκες που κατά καιρούς επέλεξαν ένα για να ολοκληρώσουν μια υπέροχη εμφάνισή τους, όπως συμβαίνει άλλωστε με κάθε νέα τάση της μόδας. Μόλις πρόσφατα παρουσιάστηκε στην Ελλάδα ένα σπάνιας ομορφιάς χειροποίητο βραχιόλι της Χριστίνας Ωνάση, που εκτίθεται σε δημοπρασία με τιμής εκκίνησης στα 16.000 ευρώ. Ο περίτεχνος σχεδιασμός του, οι πολύτιμες πέτρες που φέρει πάνω του, σε συνδυασμό με την υπέροχη και πλούσια ιστορία που κουβαλά, το καθιστούν ένα κλασικό παράδειγμα της μεγάλης αξίας του κοσμήματος.
Μια άλλη λαμπερή περίπτωση βραχιολιού, αυτή τη φορά με βασιλική υφή, είναι αυτό που χάρισε ο βασιλιάς Φρειδερίκος της Δανίας στη βάπτιση της Αλεξίας, την κόρη της βασίλισσας Άννα-Μαρίας και εγγονή της βασίλισσας της Ελλάδας, Φρειδερίκης. Ο Δανός βασιλιάς της προσέφερε ένα χρυσό βραχιόλι που έφερε πάνω του τέσσερις  πολύτιμους λίθους: ένα ζαφείρι, ένα ρουμπίνι και δύο διαμάντια.
Πιο πρόσφατη περίπτωση, πάντως, που ένα εντυπωσιακό βραχιόλι τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν αυτό της Ιβάνκα Τραμπ. Η κόρη του νυν προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, φόρεσε ένα κομψό χρυσό βραχιόλι στον αριστερό της καρπό, καθώς συνόδευε τον πατέρα της στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την εκλογή του ως προέδρου στην εκπομπή 60 minutes. Το συγκεκριμένο χρυσό βραχιόλι, που ανήκει στην εταιρία κοσμημάτων της ίδιας της Ιβάνκα, εκτιμάται στα 10.000 δολάρια!
Και όλες αυτές είναι μόνο μερικές από τις άπειρες περιπτώσεις που το χειροποίητο χρυσό βραχιόλι πρωταγωνίστησε στις στιλιστικές επιλογές μιας διάσημης γυναίκας, προσδίδοντάς της την απαραίτητη εκείνη αρχοντική γοητεία, που μόνο ένα βραχιόλι ξέρει να χαρίζει. Αυτή, ωστόσο, είναι και η μαγεία του συγκεκριμένου κοσμήματος: δεν έχει σχέση η κοινωνική θέση, το επάγγελμα, η καταγωγή ή η αναγνωρισιμότητα της γυναίκας που το φορά. Σημασία έχει το ίδιο το κόσμημα και η εμβέλεια της λάμψης του, που είναι ικανά να κάνουν την κάθε γυναίκα που το φορά να αισθάνεται βασίλισσα. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, το χρυσό βραχιόλι αναδείχθηκε ως το νο1 κόσμημα που αναζητούν διαδικτυακά οι γυναίκες τους τελευταίους μήνες, διατηρώντας σταθερά υψηλά νούμερα ζήτησης, ανεξάρτητα από τις μόδες και τις τάσεις της εποχής. Όχι τυχαία θα πω εγώ…
Μια τέτοια αναζήτηση αναπόφευκτα οδηγεί στο kosmima24.gr, την καρδιά του χειροποίητου χρυσού κοσμήματος και με την πλούσια γκάμα σε χρυσά χειροποίητα βραχιόλια. Διαθέτοντας το δικό μας εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, σε συνδυασμό με πείρα ετών που εξασφαλίζει εγγυημένα υψηλή ποιότητα, σας καλούμε να απολαύσετε τη μεγάλη συλλογή του kosmima24.gr σε χρυσά βραχιόλια δικής μας παραγωγής, με διευρυμένη ποικιλία σε σχέδια, μοτίφ, πέτρες, χρωματισμούς. Και δεν σταματάμε εδώ: σας παρέχουμε την δυνατότητα να τροποποιήσετε τα περισσότερα από τα υπάρχοντα σχέδια, ώστε να αποκτήσετε το βραχιόλι όπως ακριβώς το φαντάζεστε! Ανακαλύψτε μέσα από τη διαρκώς ανανεώσιμη συλλογή μας, τα νέα fashion σχέδια (καλοκαιρινά ή χειμερινά) και όλες τις τάσεις της μόδας και κάντε δικό σας το βραχιόλι των ονείρων σας…! Κάντε δικό σας το βραχιόλι που σας ταιριάζει και αφήστε το να μιλάει εκείνο για εσάς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου