Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ποια ρολόγια κερδίζουν τις εντυπώσεις το 2018;

Τα ρολόγια θεωρούνται απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε ανδρικό ή γυναικείο ντύσιμο. Πλέον δεν ξεχωρίζουμε ανάμεσα σε fans των ρολογιών ή μη, αλλά σε τι style πρέπει να είναι το ρολόι που θα επιλέξετε.
Τη λύση σε αυτό το ζήτημα δίνει πολλές φορές η απόκτηση τουλάχιστον δύο ζευγαριών, ώστε να δίνετε επιλογές στον εαυτό σας ανάλογα το ντύσιμο.
Σημαντικότερο κριτήριο, όμως, αποτελεί η χρήση για την οποία προορίζεται ένα ρολόι. Αν πρόκειται να φορεθεί στη διάρκεια της εργασίας, η επιλογή ποικίλει είτε μιλάμε για μια δουλειά γραφείου με formal wear είτε χειρωνακτική εργασία σε σκληρές συνθήκες κακουχίας.
Η σοφή επιλογή ενός ρολογιού αποδεικνύεται με… τον χρόνο. Όσο πιο ανθεκτικό μπορεί να παραμείνει, τόσο κι εσείς θα μπορείτε να βασίζεστε πάνω του.
Τα ρολόγια χειρός ωστόσο δεν έγιναν τόσο αγαπητά από την πρώτη μέρα που κυκλοφορήσαν μόνο και μόνο επειδή είναι ο πιο βολικός τρόπος για να γνωρίζουμε την ώρα! Την ίδια στιγμή αποτελούν ένα από τα πιο κλασικά αξεσουάρ που χαρίζουν αυθεντικότητα σε μια εμφάνιση.
Τα ρολόγια «γεμίζουν» σαν βραχιόλια την περιοχή του καρπού, προσδίδοντας χρώμα, λάμψη & σιγουριά στον άνδρα ή τη γυναίκα που το φορά, ενώ την ίδια στιγμή παραμένουν διακριτικό στοιχείο που δεν προκαλεί.
Ρολόγια 2018: ποιες τάσεις κυριαρχούν
Με την είσοδο του 2018 έχουμε ήδη τις πρώτες τάσεις στα ανδρικά & γυναικεία ρολόγια για το έτος που διανύουμε. Όπως σε ολόκληρη τη μόδα, έτσι και στα ρολόγια, τα vintage στοιχεία επέστρεψαν δυναμικά. Ρολόγια σε vintage style με αυθεντικά old school εξωτερικά χαρακτηριστικά σε καντράν, δείκτες ή λουράκι που θυμίζουν εποχές 1950 & 1960 επανέρχονται μέσα από σύγχρονους μηχανισμούς & άριστη ανθεκτικότητα.
Η είσοδος των vintage vibes στα ρολόγια δεν σημαίνει όμως υπερβολικό φόρτωμα. Οι τάσεις συνεχίζουν να κινούνται σε μινιμαλιστικό ρυθμό αφαιρώντας αριθμούς, ημερομηνία ή προκαλώντας σμίκρυνση των στοιχείων στο καντράν, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν το χρώμα & την ποιότητα του υλικού.

Ενδιαφέρουσα τάση αποτελεί και η άνοδος των μικρών καντράν σε αντίθεση με τα ρολόγια με μεγάλο καντράν που κυριάρχησαν στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Τα «μικρά» ρολόγια με τον διακριτικό σχεδιασμό σε ανδρικό, γυναικείο ή unisex style κερδίζουν το κοινό μέσα στο 2018 αποδεικνύοντας ότι η ποιότητα… δεν βρίσκεται στο μέγεθος.
Όσον αφορά τα χρώματα προβάδισμα έχουν το μπλε & το πράσινο. Άρρηκτα συνδεδεμένα με τη γη & την ηρεμία, είναι χρώματα που μπορείς να βασιστείς πάνω τους, όπως άλλωστε θέλεις και από το ρολόι σου. Επιλέξτε ένα μπλε ρολόι ή ρολόι με μπλε καντράν για πολλούς συνδυασμούς με σχεδόν όλα τα outfits ή ένα πράσινο ρολόι / ρολόι με πράσινο καντράν για πιο έντονες εμφανίσεις καλοκαίρι-χειμώνα σε casual ή επίσημο ύφος.
Ρολόγια από το Kosmima24
Όλες οι τελευταίες τάσεις της μόδας σε ρολόγια ανδρικά, γυναικεία & unisex βρίσκονται κοντά σας με ένα κλικ στο kosmima24.gr. Μια πλούσια συλλογή με ρολόγια από τα κορυφαία brands της αγοράς σας περιμένει για να επιλέξετε το επόμενο ρολόι σας ή για να κάνετε ένα top δώρο σε αγαπημένο σας πρόσωπο. Ρολόγια με μπρασελέ ή δερμάτινο λουράκι, με διακόσμηση ή minimal style, σε ποικιλία χρωμάτων και… τιμών που καλύπτουν κάθε απαίτηση. Ρολόγια από το Kosmima24 για να είστε πάντα στην ώρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου