Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Χρυσά Κοσμήματα στην Τελετή των Oscar από το Kosmima24.gr




 
Υιοθετήστε κι εσείς το στυλ των επωνύμων και κλέψτε λίγη από τη λάμψη του Hollywood κάνοντας κάθε σας εμφάνιση λαμπερή και glamorous με τα χρυσά κοσμήματα από το kosmima24.gr! Χρυσά κοσμήματα σε ασυναγώνιστες τιμές που θα μαγέψουν τους γύρω σας κι όλα αυτά στην πιο ασυναγώνιστη τιμή της αγοράς!
Χρυσό κολιέ και χρυσά σκουλαρίκια για να υιοθετήσετε το βραδινό σύνολο της Σαρλίζ Θερόν. 
 
 


Χρυσό κολιέ με μαργαριτάρια το οποίο μπορείτε να φορέσετε με κάποιο εξώπλατο ή στράπλες φόρεμα τονίζοντας έτσι ένα από τα δυνατότερα σημεία του σώματός σας. Υιοθετήστε μία πολύ δυναμική κι εντυπωσιακή εμφάνιση τονίζοντας την πλάτη σας .

Συνδυάστε μονόπετρα χρυσά σκουλαρίκια με ένα χρυσό κολιέ διακοσμημένο με πέτρες ζιργκόν.



 

Χρυσά σκουλαρίκια όπως της Κέιτ Μπλάνσετ για girly και κομψές εμφανίσεις, τα οποία μπορείτε να φορέσετε από το πρωί ως το βράδυ στο γραφείο, στον καφέ ή στη βραδινή σας έξοδο. Απογειώστε κάθε σας εμφάνιση με τα σκουλαρίκια αυτά!
 




Σκουλαρίκια λευκόχρυσα και κολιέ με λευκόχρυσο κούμπωμα προκειμένου να δημιουργήσετε ένα άψογο night look όπως αυτό της Jennifer Lawrence





Λευκόχρυσα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια: http://www.kosmima24.gr/xrysa-kosmimata/skoylarikia/karfota/skoylarikia-me-margaritaria_p_5707.html
Κολιέ με λευκόχρυσο με μαργαριτάρια και διαμάντια: http://www.kosmima24.gr/xrysa-kosmimata/kolie/kolie-me-margaritaria_p_9233.html
Δημιουργείστε ένα υπέροχο βραδινό σετ χρυσών κοσμημάτων όπως αυτό της Jennifer Lawrence φορώντας το μαργαριταρένιο κολιέ με φορά στην πλάτη, προκειμένου να αναδείξετε το πιο δυνατό σημείο του κορμιού σας. Μην ξεχάσετε να το συνδυάσετε με τα καταπληκτικά μαργαριταρένια σκουλαρίκια 18 καρατίων προκειμένου να δημιουργήσετε ένα κομψότατο βραδινό outfit που θα κλέψει τις εντυπώσεις.



 
Σκουλαρίκια χρυσά κρεμαστά με ζιργκόν: http://www.kosmima24.gr/xrysa-kosmimata/skoylarikia/karfota/skoylarikia-ftina_p_9165.html

Σκουλαρίκια χρυσά κρεμαστά με ζιργκόν: http://www.kosmima24.gr/xrysa-kosmimata/skoylarikia/karfota/skoylarikia-ftina_p_9165.html



Λαμπερά χρυσά σκουλαρίκια κρεμαστά με πέτρες ζιργκόν και  χρυσό κολιέ με μοτιφάκια που θα απογειώσουν κάθε σας εμφάνιση είτε στο γραφείο, είτε στον καφέ είτε στη νυχτερινή σας έξοδο. Υιοθετήστε το στυλ της Anne Hathaway επιλέγοντας μονόχρωμα ρούχα τα οποία θα συνδυάσετε με χρυσά ή λευκόχρυσα κοσμήματα που θα κάνουν την αντίθεση, αλλά κι εντύπωση!



 

 

Εντυπωσιακό χρυσό δαχτυλίδι με πράσινη πέτρα ζιργκόν όπως της Reese Witherspoon. Με total black ή απλές εμφανίσεις ένα τέτοιο χρυσό δαχτυλίδι θα ήταν η καλύτερη επιλογή.


 


Λευκόχρυσο δαχτυλίδι όπως της Gwyneth Paltrow για τον δείκτη ή το μεσαίο δάχτυλο που θα στολίσει το χέρι σας. Ένα υπέροχο δαχτυλίδι με ζιργκόν πέτρες για όλες τις ώρες. Αναδείξτε την πιο ροκ πλευρά του εαυτού σας με αυτό το πρωτότυπο δαχτυλίδι.

Χρυσά κοσμήματα πολυτελείας, αλλά και για κάθε μέρα από το Kosmima24.gr σε απίστευτα οικονομικές τιμές και εντυπωσιακά σχέδια. Υιοθετήστε τη λάμψη και το look των σταρς με πανέμορφα κοσμήματα χρυσά και λευκόχρυσα. Γιατί τώρα, με το Kosmima24.gr η πολυτέλεια στα κοσμήματα είναι προσιτή!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου