Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Επώνυμα ρολόγια Guess… με Άρωμα Καλοκαιριού




Ο Μάιος είναι ο μεταβατικός μήνας από την άνοιξη προς το καλοκαίρι. “Καλοκαίρι”: μία έννοια η οποία συνδέεται με όμορφες αναμνήσεις, υπέροχες μυρωδιές και πάνω από όλα με χρώματα! Ροζ, φουξ, γαλάζιο, κίτρινο, μπλε κι άλλα ζωηρά χρώματα είναι τα κυρίαρχα χρώματα που πρωταγωνιστούν το καλοκαίρι. Διανύοντας λοιπόν τις πρώτες ημέρες του Μαΐου και υποδεχόμενοι το καλοκαίρι, το kosmima24.gr παρουσιάζει την καλοκαιρινή κολεξιόν ρολογιών της Guess 2014, τα οποία κλέβουν τις εντυπώσεις κι όχι μόνο… Υπέροχα ρολόγια γυναικεία κι αντρικά με άψογο σχεδιασμό και ζουμερά χρώματα. Αναβαθμίστε το στυλ σας από το πρωί ως το βράδυ με ένα επώνυμο ρολόι Guess.
Φυσικά δε θα μπορούσαμε κι εμείς οι ίδιοι να αντισταθούμε στις καινούριες παραλαβές της Guess και να μην τα δοκιμάσουμε!!! Φορεμένα λοιπόν μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο κομψά και όμορφα φαίνονται τα Guess ρολόγια φορεμένα. Φανταστείτε μόνο με όλα αυτά τα υπέροχα εμπριμέ και πολύχρωμα ρούχα που κυκλοφορούν στην αγορά πόσο κομψές θα είστε σε καθημερινή βάση συνδυάζοντάς τα με την καινούρια κολεξιόν ρολογιών της Guess.






Δύο υπέροχα γυναικεία ρολόγια σε φουξ και πράσινο χρώμα συνδυαζόμενα με επίχρυσο ανοξείδωτο ατσάλι. Τι πιο καλοκαιρινό και δροσερό από αυτά τα δύο υπέροχα κομμάτια;


Από τη νέα κολεξιόν των Guess ρολογιών, φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει το άσπρο χρώμα, που είναι και το must χρώμα του φετινού καλοκαιριού. Ειδικά όταν το άσπρο συνδυάζεται με τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας!
Πάρτε μία γεύση κι από τη νέα μας άφιξη…
 


Ωστόσο μην ξεχνάμε και τα αντρικά ρολόγια της Guess που με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους κάνουν όλους εμάς να παραληρούμε! Καταπληκτικά ρολόγια για κάθε γούστο με μπρασελέ ατσάλινο, με καουτσούκ ή και δερμάτινο λουράκι. Από μία μεγάλη συλλογή ρολογιών βρείτε το δικό σας ξεχωριστό ρολόι Guess της επιλογής σας κι υιοθετήστε ένα κομψό look στη βόλτα, την εργασία ή το βραδινή σας έξοδο! Παρακάτω θα βρείτε και το ρολόι για τον άντρα που ξεχωρίσαμε εμείς από την καλοκαιρινή κολεξιόν της Guess!




 

Για ακόμα περισσότερα σχέδια μπείτε στο site μας και περιηγηθείτε σε μία τεράστια ποικιλία επώνυμων ρολογιών Guess  επιλέγοντας αυτό που θα σας κάνει το κλικ! Δε θα ξέρετε τι να πρωτοδιάλεξετε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου