Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Καλοκαιρινή δροσιά…. με Breeze



Η εταιρία Breeze έχει φέρει την ανατροπή στο χώρο της μόδας με τα χρωματιστά ρολόγια της. Υπέροχα, ανατρεπτικά σχέδια με μεγάλα, επιβλητικά καντράν και χρωματιστά, κυρίως καουτσούκ λουριά είναι μερικά από τα Breeze που έχουν κατακτήσει την καρδιά των γυναικών.  











 

Τα ρολόγια breeze έγιναν ευρύτερα γνωστά και μέσω της Ελένης Μενεγάκη (βλ. παραπάνω φωτογραφίες) και της Φαίης Σκορδά κατακτώντας χρόνο με τον χρόνο την top θέση στην προτίμηση των γυναικών. Εκτός αυτού, όμως τα breeze ρολόγια, πέρα από τον άψογο και μοντέρνο σχεδιασμό τους, κυκλοφορούν στην αγορά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Φυσικά, δε θα μπορούσε το kosmima24.gr να μην διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από την ολοκαίνουρια σειρά Breeze για τη σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι 2014. Έτσι λοιπόν σας παρέχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα πιο μοντέρνα και «φρουτώδη» ρολόγια του φετινού καλοκαιριού. 



Το κίτρινο ήρθε για να μείνει και φαίνεται να έχει γίνει το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού για το 2014. Έτσι λοιπόν τόσο το κίτρινο breeze watch gunaikeio όσο και το breeze ρολόι με γαλάζιο καουτσούκ λουράκι αποτελούν σίγουρα δύο από τις αγαπημένες μας προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι. 





Ωστόσο ξεχωριστή θέση φαίνεται να αποκτούν και τα γυναικεία ρολόγια σε γήινες αποχρώσεις (μπεζ, εκρού, σωμόν κ.ά.), αλλά και τα ρολόγια με πιο ζουμερά χρώματα όπως βεραμάν, φουξ, κίτρινο, πορτοκαλί και λαχανί. 





 Στο κατάστημά μας – kosmima24.gr θα βρείτε μία τεράστια γκάμα γυναικείων ρολογιών Breeze σε απίστευτα προσιτές τιμές και ποικιλία σχεδίων ακόμα και για τις πιο απαιτητικές fashionistas! 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου