Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Αλυσίδες με ονόματα για τον λαιμό ή το χέρι

Αλυσίδες με ονόματα: Το απόλυτο fashion statement




Χρυσά κολιέ με ονόματα, πετράτα και μη,  είναι η νέα μόδα που φαίνεται να κατακτάει ολοένα και περισσότερο την προτίμηση των γυναικών και όχι μόνο… Διάσημοι και μη φαίνεται πως έχουν γοητευτεί από την τάση της μόδας που προστάζει χρυσές ή λευκόχρυσες αλυσίδες με ονόματα να συνδυάζονται με άλλα χρυσά κολιέ και αξεσουάρ.


Πιστές ακόλουθοι της μόδας με τα κολιέ με ονόματα των παιδιών τους ή τα δικά τους είναι οι: Beyonce, Kim Kardashian, Adele και Kate Middleton.



Ποια κυρία άλλωστε θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα τέτοιο κόσμημα και τι ομορφότερο δώρο να προσφέρετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο από ένα κολιέ ή βραχιόλι με όνομα;

Καθότι χειροποίητο, το κόσμημα αυτό είναι δυνατό να κατασκευαστεί τόσο σε κολιέ όσο και σε βραχιόλι.



Κι όχι μόνο…


Στο Kosmima24.gr, μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από χρυσά χειροποίητα κολιέ στα οποία πέρα από το όνομα υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής κι άλλων λέξεων όπως, “μανούλα”, “mommy”, “love”, “angel” είτε ακόμη και ημερομηνίες…





Φτιάξτε λοιπόν το δικό σας κολιέ με όνομα ή κάποια λέξη ή ημερομηνία που έχει σημασία για εσάς, σε απίστευτες τιμές . Πρωτοτυπήστε, φτιάχνοντας το δικό σας προσωπικό χρυσό κόσμημα, καθώς με το Kosmima24.gr η πολυτέλεια είναι προσιτή.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου