Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Παιδικά χρυσά κοσμήματα

Χειροποίητο παιδικό κόσμημα από το kosmima24.gr


Τα χρυσά κοσμήματα κατά παράδοση, σε πολλές περιστάσεις χρησιμοποιούνταν κι εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ως σύμβολα καλοτυχίας. Από αρχαιοτάτων χρόνων πολλοί προσέδιδαν υπερφυσικές ιδιότητες στα χρυσά κοσμήματα με κύρια την ιδιότητά τους φύλαξης από το κακό.  Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που σύμφωνα με την παράδοση, οι συγγενείς ενός νεογέννητο βρέφους του προσφέρουν χρυσά κοσμήματα προκειμένου να το φυλάνε.

Το kosmima24.gr, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα χρυσών κοσμημάτων που ανταποκρίνονται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, σας προσφέρει όμορφες και προσιτές προτάσεις δώρων που μπορείτε να χαρίσετε.



Για την μικρή σας πριγκίπισσα:


Παραμάνα χρυσή 14Κ με ματάκι και ένα ελεφαντάκι, σύμβολο καλοτυχίας, για να φορέσετε στα ρουχαλάκια της ή στο καροτσάκι.


Χρυσό ματάκι 14 καρατίων με πέτρα ζιργκόν! Ένα πανέμορφο φυλαχτό κόσμημα που θα τη συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής της.

Βραχιόλι χρυσό 14 καρατίων με ματάκι και χαριτωμένα μοτίφ!





Παιδική ταυτότητα από χρυσό 14 καρατίων με δυνατότητα χάραξης:

Για τον μικρό σας πρίγκιπα:



Παιδική χρυσή παραμάνα Κ14 με τον Μικρό Πρίγκιπα. Ένα συμβολικό δώρο για κάθε μικρό πρίγκιπα!


Φυλαχτό κωνσταντινάτο από χρυσό 14 καρατίων για να φοράει μαζί με τον σταυρό του ή στα ρουχαλάκια του προσαρμοσμένο σε μία παραμανούλα.




Παιδική χρυσή ταυτότητα από χρυσό 14 καρατίων με δυνατότητα χάραξης του ονόματός του.

Επιλέξτε από μία ευρεία γκάμα χρυσών κοσμημάτων, χρυσές παραμανούλες διακοσμημένες με στοιχεία που αργότερα η μανούλα μπορεί να φορέσει και σαν κρεμαστά συνδυάζοντάς τα με μία χρυσή αλυσίδα. Στο kosmima24.gr θα βρείτε πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια σε χρυσά κοσμήματα για παιδιά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου