Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Σταυροί βάπτισης για αγόρι: η μεγαλύτερη online συλλογή

Από τον Μάιο ως τον Σεπτέμβριο είναι η περίοδος όπου τα προσκλητήρια για βαφτίσεις καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο. Ο ζεστός καιρός και η ευχάριστη διάθεση που προκαλεί ο ερχομός του καλοκαιριού παρακινούν πολλούς γονείς να προγραμματίσουν τη βάφτιση του παιδιού τους αυτούς τους μήνες.
Συνηθισμένο πλέον φαινόμενο αποτελεί η διακόσμηση του εξωτερικού χώρου της εκκλησίας με χρώματα και θέματα ανάλογα με το φύλο του παιδιού. Τα ρουχαλάκια που θα επιλέξει η νονά ή ο νονός επίσης είναι ιδιαίτερα και μοντέρνα. Παρότι τα κοριτσίστικα είδη «κλέβουν» τις περισσότερες φορές τις εντυπώσεις και τα αγόρια δεν μένουν πίσω από τη μόδα!

Κάθε αγοράκι την ημέρα της βάπτισής του είναι ένας μικρός κύριος! Και τι λείπει για να ολοκληρωθεί όλο το σκηνικό; Φυσικά, ο κατάλληλος βαπτιστικός σταυρός για αγόρι! Οι νονοί του αγοριού πρέπει να σκεφτούν ποιος σταυρός ταιριάζει περισσότερο για το βαφτιστήρι τους και- γιατί όχι;- να είναι ένα σχέδιο που να μπορεί να το φοράει ως κόσμημα αργότερα σε μεγαλύτερη ηλικία.
Εξάλλου ένας σταυρός πέρα από το κορυφαίο χριστιανικό σύμβολο αποτελεί και ένα διακριτικό κόσμημα με μεγάλη αισθητική αξία! Γι’ αυτό τον λόγο, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε αγορίστικα σχέδια σταυρών βάπτισης. Και αν αναρωτιέστε ποια είναι η διαφορά τους από τα κοριτσίστικα σχέδια, δεν είναι άλλη πέρα από την πιο απλή και διακριτική γραμμή τους!
Αυτό σημαίνει ότι οι μοντέρνοι σταυροί βάπτισης για αγόρι δεν είναι τόσο φορτωμένοι σε διακόσμηση από πέτρες ή λαμπερά στολίδια, αλλά κινούνται περισσότερο σε σχέδια μίνιμαλ, αρκετές φορές δίχρωμα ή μονόχρωμα, σκαλιστά σε διακριτική γραμμή, συνδυασμένοι με την κατάλληλη χρυσή αλυσίδα. Σε πολλά σχέδια σκαλίζεται πάνω ο Εσταυρωμένος ή ολόκληρος σταυρός αποκτά ένα πιο απλό, κυματιστό σχέδιο.
Είναι σημαντικό βέβαια, οι νονοί και οι νονές να επιλέξουν τον σταυρό βάπτισης για αγόρι που τους αρέσει περισσότερο, αφού αυτός θα γίνει το παντοτινό δώρο στο αγαπημένο τους βαφτιστήρι, συμβολίζοντας για πάντα την αιώνια ένωσή τους!
Για να έχετε όλες τις επιλογές που χρειάζεστε ως νέος νονός ή νονά, η λύση βρίσκεται στην πλούσια συλλογή με βαπτιστικούς σταυρούς για αγόρι από το Kosmima24. Συντονισμένοι με τις αισθητικές σας απαιτήσεις & τις ανάγκες του προϋπολογισμού σας, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής βαπτιστικού σταυρού για αγόρι ανάμεσα σε πληθώρα σχεδίων σε χρυσό, λευκόχρυσο ή δίχρωμο στα 9Κ, 14Κ ή 18Κ με διακριτική διακόσμηση, όπως αρμόζει για αγορίστικη βάφτιση. Μπορείτε ακόμα να μας ζητήσετε να τροποποιήσουμε κάποιο από τα υπάρχοντα σχέδια προκειμένου να αποκτήσετε ακριβώς τον βαφτιστικό σταυρό που επιθυμείτε.
Διαλέξτε τον αγαπημένο σας βαπτιστικό σταυρό για αγόρι μέσα από ένα μεγάλο εύρος τιμών που καλύπτει κάθε απαίτηση. Η εταιρία μας αποστέλλει την παραγγελία σας εντελώς δωρεάν σε όλη την Ελλάδα μέσα σε πολυτελή συσκευασία δώρου. Κάντε τον δικό σας τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου