Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Topaz: ο λίθος της αγάπης και της καλής τύχης!


Οι πολύτιμοι λίθοι από τα αρχαία χρόνια έχουν συνδεθεί με «μαγικές» ικανότητες που χαρίζουν υγεία και πνευματικά αγαθά σε όποιον τους κατέχει. Ένας από τους πιο δημοφιλείς λίθους ήταν το τοπάζι.
Υπάρχουν αναφορές πως οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν πως το τοπάζι χαρίζει ευφράδεια στον κάτοχό του ενώ οι Ινδοί το φορούσαν στον λαιμό τους ως μέσο για να αποκτήσουν μακροζωία. Στο μεσαίωνα το χρησιμοποιούσαν ως γιατρικό, για να καταπολεμήσουν το άσθμα και τις αϋπνίες ενώ οι βασιλιάδες πίστευαν ότι με το τοπάζι θα γλιτώσουν από δηλητηριασμένο φαγητό καθώς είχε την ιδιότητα να αλλάζει χρώμα, αν ερχόταν σε επαφή με κάποια δηλητηριώδη ουσία. Οι γυναίκες ήθελαν ένα κόσμημα από τοπάζι γιατί πίστευαν πως τους χάριζε ομορφιά, γονιμότητα και θετική ενέργεια. Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες  χάριζαν ένα δαχτυλίδι με τοπάζι στη γυναίκα που επιθυμούσαν για να προσελκύσουν τον έρωτά της.
Πολλοί θρύλοι έχουν δεθεί με αυτόν τον ιδιαίτερα φυσικό πολύτιμο λίθο, ωστόσο το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως η ομορφιά και η λάμψη του μαγεύει ακόμη και τώρα τα βλέμματα όλων. Στη σύγχρονη εποχή αποτελεί μια κορυφαία επιλογή σε πολύτιμο λίθο για να συνοδεύει τα κοσμήματα κάθε γυναίκας, χαρίζοντας αδιαμφισβήτητη λάμψη και σπάνια αίγλη σε κάθε εμφάνιση.
Δικαίως συγκαταλέγονται στις top προτιμήσεις των γυναικών που θέλουν να συνοδεύουν το ντύσιμό τους με κοσμήματα απαράμιλλης λαμπρότητας. Όταν μάλιστα ένας πολύτιμος λίθος ενώνεται με την κατασκευαστική εγγύηση ενός μεγάλου οίκου επώνυμων κοσμημάτων, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό.
Πιστό σε αυτή την αγάπη όλων των γυναικών για επώνυμα κοσμήματα, το kosmima24.gr εξασφάλισε μία ακόμα μοναδική και λαμπερή πρόταση: χρυσά δαχτυλίδια με ορυκτές πέτρες Swarovski! Ανακαλύψτε αποκλειστικά μέσα από το Kosmima24.gr υπέροχα χρυσά δαχτυλίδια διακοσμημένα με επώνυμα Swarovski genuine topaz με την εγγύηση κατασκευής της Filva!
Στην νέα εντυπωσιακή collection που φιλοξενεί αποκλειστικά το Kosmima24.gr μπορείτε να απολαύσετε μονόπετρα δαχτυλίδια με Swarovski genuine topaz που χαρίζουν απλόχερα ξεχωριστή λάμψη και φινέτσα στα δάχτυλά σας!
Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στην κοπή και στο φινίρισμα πετρών, ο οίκος Swarovski αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας για κάθε ένα από τα κοσμήματα της λαμπερής συλλογής του. Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στην ομορφιά ενός γνήσιου πολύτιμου λίθου όπως το Topaz!
Επεξεργασμένος με τη χρήση της προηγμένης μεθόδου TCF ™ (Thermo Color Fusion), ο πολύτιμος λίθος topaz χρωματίζεται με οικολογικό τρόπο ενισχύοντας τη λάμψη του, ενώ συγχρόνως διατηρεί τη φυσική, αυθεντική ομορφιά και την ανθεκτικότητά του. Η κοπή του Swarovski Genuine Topaz με το νέο Natural Brilliance Cut προσφέρει στην πέτρα 57 έδρες-προσόψεις, με τις οποίες κορυφώνεται η δυναμική και η λάμψη κάθε πολύτιμου λίθου.


Ανακαλύψε το αγαπημένο σου μονόπετρο με ορυκτό topaz από χρυσό στα 14 καράτια σε πανέμορφους συνδυασμούς χρωμάτων και αποκτήστε τα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές αποκλειστικά από το Kosmima24! Όλοι οι πολύτιμοι λίθοι Swarovski της εταιρίας μας διαθέτουν πιστοποιημένη ετικέτα γνησιότητας «GEMSTONES FROM SWAROVSKI».
Ολοκληρώστε σήμερα την παραγγελία σας online και η εταιρία μας αναλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή της σε πολυτελή συσκευασία δώρου όπου εσείς μας υποδείξετε. Μια μοναδική πρόταση δημιουργημένη για μοναδικές στιγμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου