Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Guess: Τα δικά σας λατρεμένα fashion jewels από το Kosmima24.gr!



Η Έλσα πνιγόταν στη δουλειά! «Πόσον καιρό έχω να δω τα κορίτσια;», αναρωτήθηκε. Με τις υποχρεώσεις εργασίας και σπιτιού είχε ξεχάσει ακόμη και τι μέρα ήταν! Τότε της ήρθε το μήνυμα από την καλύτερή της φίλη, την Αναστασία: «Κανόνισε το Σάββατο που έχω γενέθλια να βγούμε όλες μαζί. Θα περάσουμε σούπερ»! Το μήνυμα την επανέφερε στην πραγματικότητα, καθώς συνειδητοποίησε πως τα γενέθλια της φίλης της ήταν σε λίγες μέρες! Και εδώ ήταν το δύσκολο σημείο... Έπρεπε να σκεφτεί τι δώρο θα της έπαιρνε. Πότε, όμως, θα πήγαινε βόλτα στην αγορά; Ο ελεύθερος χρόνος της ήταν ελάχιστος…
Γυρνώντας αργά στο σπίτι κουρασμένη περιηγήθηκε σε ορισμένες ιστοσελίδες, ψάχνοντας ιδέες για ένα όμορφο και γουστόζικο δώρο. «Στην Αναστασία αρέσουν πολύ τα σκουλαρίκια», σκέφτηκε!
Λίγο αργότερα, το μάτι της έπεσε πάνω στη συλλογή με κοσμήματα Guess από το e-shop του kosmima24.gr. Ναι, αυτό ήταν η ιδανική λύση! Μοντέρνα σκουλαρίκια και σε πολύ καλές τιμές! Οι επιλογές ήταν πολλές - Δεν ήξερε ποιο σχέδιο να διαλέξει! Όλα ήταν πολύ όμορφα και ταίριαζαν ακριβώς με το γούστο της φίλης της. Εξίσου εντυπωσιακά ήταν και τα βραχιόλια. «Μήπως να πάρω και ένα δώρο στον εαυτό μου;», αναρωτήθηκε. Χωρίς να χάσει λεπτό παρήγγειλε εύκολα και γρήγορα τα σκουλαρίκια και το βραχιόλι που της άρεσαν! Ήξερε βέβαια και η ίδια ότι αυτή η παραγγελία δεν θα ήταν και η τελευταία!
Τα γενέθλια της Αναστασίας ήταν τελικά η αφορμή για να περάσουν τα κορίτσια ένα υπέροχο Σαββατόβραδο και φυσικά να μαγνητίσουν τα βλέμματα με τα fashion κοσμήματά τους! Όσο για την εορτάζουσα... ξετρελάθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, με τα σκουλαρίκια που απέκτησε ως δώρο!
Τέτοιες μικρές ή μεγαλύτερες δικές σας καθημερινές αφορμές είναι που έχουν αναδείξει τα κοσμήματα Guess από το Kosmima24.gr σε αναπόσπαστο κομμάτι των προτιμήσεων για άνδρες και γυναίκες, σε κάθε περίπτωση που αναζητούν ένα υπέροχο δώρο! Ή απλώς σε γυναίκες που θέλουν να προσθέσουν ένα ακόμα κόσμημα στη συλλογή τους!
Το Kosmima24.gr σας φέρνει κοντά στον επώνυμο οίκο κοσμημάτων faux bijoux Guess, χαρίζοντάς σας την ευκαιρία να αποκτήσετε μοναδικές επιλογές, που συνδυάζουν ιδανικά κομψότητα και χαμηλή τιμή, προκειμένου να τα απολαύσετε εσείς οι ίδιες ή να κάνετε κάποιους άλλους ευτυχισμένους.

Μια πλούσια γκάμα από φο μπιζού κοσμήματα σας περιμένει καθημερινά στο kosmima24 για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Κατασκευασμένα από ατσάλι ή ορείχαλκο με συνοδεία από ζιργκόν ή συνθετικές πέτρες, διαθέτουν νεανικό στυλ, μοντέρνα γραμμή και υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων σε λευκό, χρυσό, ροζ ή μαύρο χρώμα. Κολιέ, δαχτυλίδια, βραχιόλια, υπέροχα σετ για δώρο ή σκουλαρίκια με το διάσημο σε όλες και όλους λογότυπο της επώνυμης εταιρίας κοσμημάτων φο μπιζού μπορούν να γίνουν δικά σας αποκλειστικά από το kosmima24!
Ανακαλύψτε τα με μόλις μερικά κλικ και αποκτήστε τα στις καλύτερες τιμές της αγοράς μέσα από το πληρέστερο ηλεκτρονικό κατάστημα κοσμημάτων Kosmima24.gr. Ολοκληρώστε σήμερα την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα.  Όλα αυτά και πολλά άλλα έχετε την ευκαιρία να τα κάνετε δικά σας μέσα από τις απίθανες προσφορές της μεγαλύτερης online έκθεσης κοσμημάτων και παραλάβετε εκείνα που θα σας ξετρελάνουν χωρίς έξοδα αποστολής, σε πολυτελή συσκευασία δώρου, συνοδευόμενα από όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου