Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Fashion Jewels

«Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός»… λέει ένα πολύ γνωστό ρητό, όμως καθόλου δεν μας πειράζει, εάν πρόκειται για ένα εντυπωσιακό faux bijoux κόσμημα που κάθε γυναίκα μπορεί άνετα να αποκτήσει στη συλλογή της.
Πριν από μερικούς μήνες βγήκε στη δημοσιότητα πως θα εκτεθούν σε δημοπρασία περίπου 700 λαμπερά κοσμήματα και αξεσουάρ από την εξαιρετική συλλογή του σχεδιαστή faux bijoux Γιουτζίν Τζόζεφ. Πρόκειται για μοναδικά στολίδια που κάποτε φόρεσαν διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ σε αγαπημένες κλασικές ταινίες, όπως το κοραλλένιο κολιέ της Βίβιαν Λι στην ταινία «Όσα παίρνει ο άνεμος» και τα κρεμαστά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια της Μέριλιν Μονρόε από το «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές». Η βιομηχανία του αμερικάνικου κινηματογράφου της εποχής, προκειμένου να ανταποκριθεί στα πανάκριβα project που αναλάμβανε, καλούνταν να βρει τρόπους να παραμείνει ανταγωνιστική, χωρίς ωστόσο να ξεφύγει από τα ήδη υπέρογκα ποσά που ξοδεύοντας για την παραγωγή της ταινίας. Ειδικότερα για γυναικεία κοσμήματα εποχής, τα οποία δύσκολα θα φοριούνταν με την ολοκλήρωση της ταινίας, η ανάγκη για λαμπερές απομιμήσεις ήταν επιτακτική.   
Ο Τζόζεφ πέτυχε ακριβώς αυτό: έφτιαξε τα καλύτερα faux κοσμήματα για τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930 και 1940 μετρώντας πάνω από 1000 ταινίες! Είναι γνωστό ότι είχε αναπτύξει μια ειδική μέθοδο κατασκευής faux κοσμημάτων που περιλάμβανε την επιμετάλλωση, ώστε να τους δίνει μια πιο απαλή λάμψη κάτω από τον φωτισμό των στούντιο.
Η τεχνική αυτή αποτελούσε μυστικό της οικογένειάς του και τη διατήρησε μετά τον θάνατό του η σύζυγός του, η οποία συνέχισε τη συνεργασία της εταιρίας με το Χόλιγουντ στολίζοντας λαμπερές σταρ σε περισσότερες από 450 ταινίες έως το 2006!
Δεν χρειάζεται, όμως, να είναι κάποια σταρ του Χόλιγουντ για να εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση. Η ανάγκη για λάμψη μέσα από την απλότητα και το χαμηλό κόστος είναι γεγονός,  φορώντας κάποια από τα λαμπερά fashion jewels κοσμήματα επώνυμων οίκων, που δεν χάνουν ευκαιρία να προκαλούν ενθουσιασμό με κάθε νέα τους συλλογή! Τις τελευταίες δεκαετίες μάλιστα ουκ ολίγοι επώνυμοι οίκοι κοσμημάτων, ακολουθώντας τις προσταγές της μόδας, έχουν δημιουργήσει ορισμένες πραγματικά πανέμορφες συλλογές faux bijoux που κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει χωρίς να της κοστίσουν μια περιουσία!
Το kosmima24.gr πιστό σε κάθε σας ανάγκη, έχει εξασφαλίσει για εσάς τα πιο εντυπωσιακά και μοντέρνα fashion κοσμήματα με την υπογραφή επώνυμων εταιριών όπως Guess, Ascot, Saint Honore, Honor και Pilgrim. Κάνοντας μια περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα kosmima24.gr θα βρείτε μοναδικά γυναικεία και ανδρικά κοσμήματα και αξεσουάρ που θα απογειώσουν το υπόλοιπο style, ανανεώνοντας την εμφάνισή σας. Μια υπέροχη πρόταση για ένα όμορφο και ταυτόχρονα οικονομικό δώρο που σίγουρα θα ευχαριστήσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επισκεφθείτε το eshop kosmima24.gr και ολοκληρώστε εύκολα την παραγγελία σας με ένα απλό κλικ στο κόσμημα που επιθυμείτε. Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή του σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε και μάλιστα σε μια πολυτελή συσκευασία δώρου! Όλα τα φο μπιζού κοσμήματα συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγγυήσεις των επίσημων αντιπροσωπειών Ελλάδας. Ομορφιά, απλότητα και οικονομική τιμή συνδυάζονται μέσα από μοναδικά faux jewels που θα λατρέψετε…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου